header

Trainers

antje rounda 

Antje van Til-Renkema is echtgenote en moeder van drie kinderen. Meer dan dertig jaar gaf zij les in het basisonderwijs. Zij heeft ervaring met alle groepen en naast en dankzij het feit dat ze daarmee ook alle veranderingen in het onderwijs-vak heeft gezien ook de beschikking over een gezonde dosis relativeringsvermogen.

“Regelmatig kwam het gevoel bij me op dat ik naast rekenen, taal, zaakvakken, creatieve- en sociale vaardigheden meer wilde bieden aan de kinderen dan dat. Vooral aan diegene die het vertrouwen in zichzelf niet als gewoon ervaren”.

en verder:

“Als Rots & Water trainer wil ik met de cursisten op zoek naar het respect voor jezelf. Hiermee kun je de ander respectvol  benaderen en krijg je zelf het respect wat jij verdiend.
Niet alleen het praten hierover is belangrijk, vooral het fysiek ervaren is de sterke kant van Rots en Water”.


richard rounda  Richard Aeilkema is vader van twee kinderen. Vanaf 1998 tot 2011 werkte hij in het onderwijs, eerst als leerkracht en vanaf 2001 als directeur van diverse basisscholen.

“Ik wil actief zijn met zaken die er voor mij toedoen en die me inspireren. Weerbaarheid Noord past helemaal in dat plaatje”.

en verder:

“Heb je naaste lief als jezelf… het is al haast zo oud als de wereld zelf. Het eerste gaat echter niet zonder het tweede. Mijn missie als Rots & Water trainer is dat mensen, jong of ouder, die zoektocht aangaan, bewuster van zichzelf worden en daarmee stevig(er) in de wereld staan”.

FacebookGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
 • Kennismakingstraining >

  Op 16 september en 18 oktober is er weer gelegenheid om een kennismakingstraining mee te doen. Aanmelden graag emailen of Lees Meer
 • Kinderen over Weerbaarheid Noord >

  Gaaf hoe kinderen terugkijken en reflecteren op het basistraject Rots & Water. Ook een Rots & Water voor uw kind Lees Meer
 • 1
 • Wat doe ik in het contact met de ander?
 • Wat is het effect... van mijn eigen gedrag?
 • Wat is het effect… van mijn lichaamstaal?
 • Hoe zou ik anders kunnen reageren?